Slika-2Zbog mnogobrojne familije koju imamo u Mladenovcu, često smo boravili tamo. Prilikom svake posete kupovali bismo cveće u lokalnoj cvećari. Iznenadjeni činjenicom da Kragujevac, tako veliki grad, nema cvećaru koja nudi široki asortiman kao cvećara u pomenutom gradu, videli smo priliku za pokretanje iste.

Odlučeni da napravimo taj korak otišli smo u gradsku opštinu da uzmemo ponudu za dostupne lokale. Dodeljen nam je lokal na Zastavinom parkingu, lokal okružen visokim, sivim soliterima. Smatrali smo da cvećara zaslužuje da nosi ime OAZA jer je zaista i predstavljala jednu malu oazu smeštenu u sivilu samog centra grada.

Stevanovici

 

Cvećara Oaza počela je sa radom davne 1990. godine, u Kragujevcu. Sada je to već porodični biznis sa dugom tradicijom i istim timom saradnika. Bez obzira na povod, cilj nam je da našim mušterijama uvek obezbedimo sveže, jedinstvene i kreativne aranžmane. Ponosimo se time što imamo mogućnost da budimo emocije, mamimo osmehe i kreiramo dane za pamćenje.

Možemo da se pohvalimo mušterijama, ne samo iz Kragujevca, već iz celog sveta jer omogućavamo slanje cvetnih aranžmana u zemlji i inostranstvu. Za nas, svaka porudžbina je važna i zato Vas pozivamo da nam date priliku da zadobijemo Vaše poverenje i pružimo Vam najbolju uslugu.

Mi smo tu da ispunimo svaku Vašu cvetnu želju!

Vaša Oaza