Naši korisnici su naša najbolja preporuka, a naš cilj je da im obezbedimo najbolju moguću uslugu uz vrhunski kvalitet cveća.
Pridružite se ostalima koji su nam ukazali poverenje i dozvolite našem stručnom timu da da svoj doprinos u stvaranju Vaše bajke.

42

 

Odlučili smo se za Cvećaru Oaza jer su uspeli da ispune sve naše zahteve po pristupačnim cenama, a svi angažovani su bili veoma ljubazni i od velike pomoći. Kod odabira aranžmana nam je bilo najbitnije da je postojao veliki izbor cveća, a najviše nam se svidelo što smo dobili baš ono što smo tražili. Veoma smo zadovoljni pruženim uslugama i svakome bismo preporučili Cvećaru Oaza.

Višnja i Jovan

 
 

42

 
 

Dugogodišnje iskustvo i sjajno umeće pravljenja cvetnih aranžmana je presudilo da se odlučimo za cvećaru Oaza. Bilo nam je najbitnije da aranžmani budu bogato dekorisani sezonskim cvećem, a da se uklope u naš budžet. Prezadovoljni smo pažnjom i posvećenošću celog tima cvećare Oaza, na čelu sa maestralnom gospodjom Slavicom. Ono što nas je najviše oduševilo je što nijednom nismo od njih čuli reč NE. Svaku našu zamisao su ispunili, a rezultat je bio sjajan.
Da li znate kako izgleda venčanje iz bajke? Ako ne znate, angažujte cvećaru Oaza i saznaćete. Sa zadovoljstvom ih preporučujemo svima.

Irena i Miroslav

42

 

Za cvećaru Oaza smo se odlučili zahvaljujući usluzi koja nas je dočekala od samog ulaska u radnju, i tako jednako pratila do proslave našeg venčanja. Kao mladi, moje želje su od samog početka bile velike. Nije se radilo samo o cvetnim aranžmanima, već i baldahinima za plafon, ulaz i slikanje. Donela sam slike kako bi to trebalo da izgleda, ostale detalje su zapisali. Naše venčanje je izgledalo kao u bajci. Naša očekivanja su prevazidjena, baldahini su bili kao na slici, a cvetni arnžmani i lepši nego što smo ih zamislili. Pohvalila bih rad svih zaposlenih u cvećari Oaza i svakom bih preporučila baš njih jer će da nadju način da ispune svaku Vašu želju.

Jelena i Dobrica

 

42

 

Za naš najvažniji dan odabrali smo usluge cvećare Oaza. Najbitnije za nas je bilo to što smo imali na raspolaganju cvetne kombinacije i ‘’rekvizite’’, koje smo zajedno sa njima ukomponovali u celinu. Kod zaposlenih, najviše nam se dopalo što je bilo dovoljno da jednom objasnimo našu zamisao i da zajedno stvorimo idealnu sliku naših aranžmana. Uz pomoć VAŠIH predloga i ideja upravo smo dobili ono o čemu smo maštali, a da nijednog trenutka nismo brinuli o krajnjem rezultatu. Tokom priprema imali smo Vašu pažnju i ukazali ste nam poverenje da će sve biti BESPREKORNO!
 
Vaši smo verni korisnici i ne planiramo da Vas menjamo!

Ana i Milutin

42

 
 

Odlučili smo se za cvećaru Oaza zbog višegodišnjeg dobrog iskustva. Najbitnije nam je bilo da je cveće sveže, da odgovara našim zahtevima i da su svi zaposleni apsolutno pružali podršku, pokazali veliku profesionalnost i da su doprineli organizaciji venčanja svojom kreativnošću. Na kraju smo bili izuzetno zadovoljni i svakome bismo preporučili cvećaru Oaza..

Katarina i Roberto